Qui som

SKY GREEN ECO FOOD es una proposta, per ajudar a acostar al món del menjar ecològic a tota aquella gent qui ho vulgui. A través de la nostra plataforma pretenem apropar els establiments que venen productes de menjar naturals i de proximitat, amb els seus potencials consumidors, que vulguin aprendre a menjar sa o que senzillament vulguin seguir portant una dieta equilibrada i sana.

La majoria de nosaltres vam perdre la pista de com es produeixen els nostres aliments, on creixen, i vam oblidar el plaer de cuinar un menjar des de zero.

Tots mengem alvocats Hass, plàtans de Costa Rica, tomàquets rodons vermells a l’hivern i altres aliments vegetals que ens porta la globalització, mentre que els productes locals de temporada evadeixen els nostres carretons de la compra.

Tot i que vivim més temps a causa principalment dels avenços de la medicina, val la pena tenir en compte que aquesta vida “llarga” que ens em procurat queda paralitzada per les malalties cròniques induïdes per l’estil de vida que portem. Petits ajustaments habituals per menjar de manera més sostenible ens poden beneficiar amb una millor salut, sabors més diversos i fins i tot prosperitat per a les economies locals en què podem participar directament.

El primer pas més important per redescobrir la dieta tradicional i saludable es canviant els establiments habituals que venguin menjar industrial per aquells, ple d’aliments integrals i aliments de productors locals. SKY GREEN ECO FOOD pretén ser una ajuda en aquest sentit; per a què trobis aquella tenda de menjar ecològic del barri més propera i que no sàvies que existia.

Crea una comunitat més sostenible al teu voltant, menja local.

Equip SKY GREEN ECO FOOD.